Elmacron-mittalaitteet

pH/ Redox/ ºC malli 1000TR

redox 1000tr1000TR on mallisarja lähettimiä, jotka on kehitetty vastaamaan ajan vaatimuksia käyttövarmuuden, mittaustarkkuuden, käyttäjäystävällisyyden ja ympäristön suhteen.

1000TR on nykyaikainen mikroprosessoripohjainen lähetinsarja, jolla voidaan mitata pH-arvo joko manuaalisella tai automaattisella lämpötilankompensoinnilla, Redox mV, Redox % tai lämpötila.

Instrumentin ulkonäkö on selkeä ja yksinkertainen. Suuren, nelimerkkisen LED-näytön ansiosta luettavuus on erittäin hyvä. Nämä yhdistettynä ohjelman valodiodinäyttöön ja neljään suureen toimintonäppäimeen tekevät mittarista hyvin helppokäyttöisen.

Kaikki kytkennät 1000TR:ään tehdään erillisessä kytkentätilassa olevaan riviliittimeen.

1000TR:ssä on eristetty mittaustulokseen verrannollinen ulostuloviesti 0/4...20 mA liitettäväksi esim. säätölaitteeseen, valvontatietokoneeseen, piirturiin tai muuhun valvontalaitteeseen.

Valmistaja: Elmacron Ab, Norrköping, Ruotsi

pH/Redox malli 1005RE

redox 1005re1005RE on mallisarja säätäviä instrumentteja, joiden suunnittelussa on huomioitu vaatimukset käyttövarmuuden, mittaustarkkuuden, käyttömukavuuden ja ympäristön suhteen.

1005RE-sarjassa on mittalaitteet pH:n, Redox mV ja Redox % mittausta varten.

1005RE:ssä on käyttäjäystävällinen muotoilu, manuaalinen/automaattinen lämpötilan kompensointi (pH-malli), PI-säädin ohjelmoitavin reletoiminnoin, hälytysulostulo säädettävällä viiveellä ja eristetty lähtöviesti 0/4 – 20 mA.

Säätimessä on 4 vapaasti aseteltavaa raja-arvorelettä, joista 2 on yhdistetty hälytysreleeseen.

Laitteen muotoilu on selkeä ja yksinkertainen.

Suurten LED-näyttöjen ansiosta luettavuus on erittäin hyvä. Nämä yhdistettynä ohjelman valodiodiosoitukseen ja neljään suureen toimintonäppäimeen tekevät mittarista käyttäjäystävällisen.

1005RE on valmis kenttäasennukseen, kotelo on roiskevesitiivis ja lujitemuovivahvisteinen, kansi on läpinäkyvä.

Valmistaja: Elmacron AB, Norrköping, Ruotsi

Kysy - Me vastaamme!

Kerro meistä kavereillesi