Nikulankatu 2 15700 Lahti | Puh. 010 470 8001

Y-LAITE

Kysy - Me vastaamme!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Y-Laite / Teoteam
Nikulankatu 2
15700 Lahti

Y-tunnus: 0641394-9
Puh: +358104708001

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Y-Laite / Teoteam:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 0Jaa

Uusimmat aiheet

  • 02.10.2014
    Tehostunut kiertomäntäpuhaltimien huolto

    Teoteam Oy/Y-Laite huoltaa ja korjaa Dresser Roots kiertomäntäpuhaltimet yli 20 vuoden kokemuksella. Huollollamme on käytössä monipuoliset laitteet mm CNC jyrsimestä lasikuulapuhalluslaitteisiin.

    Kiertomäntäpuhaltimen perushuolto on seuraava:

    • koneen purku ja pesu
    • kuivaus ja silmämääräinen arviointi/mittaukset
    • tehtaan huoltosarja ja kokoonpano
    • koekäyttö/luovutus

    Mikäli havaitaan normaalista poikkeavaa kulumista, niin pystymme holkittamaan lähes kaikki laakeripesät, sekä täyttämään akselinkaulat oikeilla menetelmillä.

    Lisäksi voimme tehdä muutoksia toisen merkkiseen kiertomäntäpuhallinpakettiin paikanpäällä tai huollossamme Lahdessa. Teemme myös kokonaishuoltoja kiertomäntäpuhallinpaketille, sähkömoottorin laakeroinnit, takaiskuläpät, maalaukset ja jne. Tämä on järkevä tapa jatkaa toimivan koneikon elinkaarta ilman kalliita uusinvestointeja.

    Lue lisää

Ajankohtaista

05.11.2019

Uusi myynti ja huolto henkilö Pekka Tanttu. Ota yhteyttä suoraan numeroon: 044 588 8000


  • 02.10.2014
    Tehostunut kiertomäntäpuhaltimien huolto

    Teoteam Oy/Y-Laite huoltaa ja korjaa Dresser Roots kiertomäntäpuhaltimet yli 20 vuoden kokemuksella. Huollollamme on käytössä monipuoliset laitteet mm CNC jyrsimestä lasikuulapuhalluslaitteisiin.

    Kiertomäntäpuhaltimen perushuolto on seuraava:

    • koneen purku ja pesu
    • kuivaus ja silmämääräinen arviointi/mittaukset
    • tehtaan huoltosarja ja kokoonpano
    • koekäyttö/luovutus

    Mikäli havaitaan normaalista poikkeavaa kulumista, niin pystymme holkittamaan lähes kaikki laakeripesät, sekä täyttämään akselinkaulat oikeilla menetelmillä.

    Lisäksi voimme tehdä muutoksia toisen merkkiseen kiertomäntäpuhallinpakettiin paikanpäällä tai huollossamme Lahdessa. Teemme myös kokonaishuoltoja kiertomäntäpuhallinpaketille, sähkömoottorin laakeroinnit, takaiskuläpät, maalaukset ja jne. Tämä on järkevä tapa jatkaa toimivan koneikon elinkaarta ilman kalliita uusinvestointeja.

    Lue lisää