Hae sivustolta klikkaamalla suurennuslasia.

Kysy - Me vastaamme!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Y-Laite / Teoteam
Nikulankatu 2
15700 Lahti

Y-tunnus: 0641394-9
Puh: +358104708001

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Y-Laite / Teoteam:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.


Tuotteet


Y-Laitteen tuotteita, ilmansuodattimia, reagensseja, pH-antureita, puskuriliuoksia, mittalaseja

Y-Laitteen kautta saat nämä tuotteet ja paljon muuta!

 

Löydät juuri sinulle sopivan ratkaisun Y-Laitteen laajasta tuotevalikoimasta! 

Tarvitsetko pH-mittaria, tai näyttenottimen laboratorioon tutkittavaksi menevien nestemäisten näytteiden säännölliseen ja tarkkaan keräämiseen? Olisiko aika vaihtaa vaaka uudempaan, tai tilata lisää mittalaseja tai kemikaaleja?

Onko mielessä suurempi investointi, kuten esimerkiksi vedenottamon, jätevedenpuhdistamon tai uimahallin laitteiden tai automaatioprosessin uusiminen? Ennakoiva kunnossapito on tärkeää ja säästää kustannuksissa. Ajallaan tehdyt huollot ja laitteistojen uusimiset ovat yleensä edullisempia, kuin vaurioiden korjaukset ja suunnittelemattomat käyttökatkokset. Ennakointi auttaa myös estämään yllättäviä laiterikkoja ja niistä mahdollisesti johtuvia turvallisuusriskejä tai terveyttä ja hyvinvointia vaarantavia hygieniaongelmia.

Meiltä saat vedenkäsittelyn laitteet, kemikaalit, huollot ja palvelut saman katon alta. Kauttamme saa myös suunnittelutyön ja asennuksen, koko paketin!

Meiltä saat maailmankuulut ja luotettavat merkit, kuten:

Tutustu valikoimaamme ja pyydä tarjous sinua kiinnostavista laitteista!

Huom! Mikäli haluamaasi laitetta ei näiltä sivuilta löytyisikään, kannattaa silti ottaa yhteyttä. Käytössämme on laaja yhteistyökumppaneiden verkko ja saamme tilattua muitakin laitteita ja merkkejä, kuin näillä sivuilla esitettyjä tuotteita.

Soita, kysy lisää: 010 470 8001