Nikulankatu 2 15700 Lahti | Puh. 010 470 8001

Y-LAITE

Kysy - Me vastaamme!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Y-Laite / Teoteam
Nikulankatu 2
15700 Lahti

Y-tunnus: 0641394-9
Puh: +358104708001

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Y-Laite / Teoteam:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 1Jaa

Hoitovälineet

hoitovälineet

Y-Laitteesta hankit kätevästi kerralla vesihuoltolaitoksissa tarvittavat tarkkailu- ja hoitovälineet. Laaja valikoima eri valmistajien tuotteita, esim. korkelaatuiset WTW-, HACH- ja ProMinent-tuotteet.

Mittalasit ja muut muoviastiat

  • Mittalasit, dekantterilasit, kannut, näyteastiat, yms.

Imhoff-kartiot ja teline

  • Kirkkaasta muovista valmistetut Imhoff-kartiot kiintoainelaskeuman määritykseen

Lämpömittarit

  • Kemialliset lämpömittarit vedelle ja ilmalle, myös teräsanturilla varustettuja malleja puolikiinteille näytteille (esim. elintarviketeollisuudelle)

Näytteenottokannu varrella

  • Näytteenottokannu PVC-putkivarrella, mahdollisuus eripituisiin varsiin

Areometrit

  • Yleismallin ominaispainomittarit ja oma malli ferrolle/lipeälle

Kannettavat pH-mittarit

Kannettavat happimittarit

Kannettavat yhdistelmämittarit

Komparaattorit

  • Komparaattorit eri suureille, erilaisin menetelmin (värivertailukiekko, kuutio, tippamenetelmät)

Kolorimetrit

  • HACH-taskukolorimetrit ja kannettavat spektrofotometrit

Reagenssit

  • Esimitatut HACH-reagenssit erilaisille menetelmille, myös muut tavanomaiset laboratoriokemikaalit

Puskuriliuokset

  • Eriarvoiset pH-puskuriliuokset ja yleisimmät standardiliuokset suoraan varastosta

Automaattiset näytteenottimet

  • Tutustu automaattisiin näytteenottimiin, kuten Elmacron tai UFA.

Piirturin kynät ja paperit

  • Valmet piirturinkynät ja -paperit

Suojavälineet (esiliinat, käsineet)

  • Yleisimmät suojavälineet kuten esiliinat, käsineet, suojalasit jne.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!