Nikulankatu 2 15700 Lahti | Puh. 010 470 8001

Y-LAITE

Hae sivustolta klikkaamalla suurennuslasia.

Kysy - Me vastaamme!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Y-Laite / Teoteam
Nikulankatu 2
15700 Lahti

Y-tunnus: 0641394-9
Puh: +358104708001

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Y-Laite / Teoteam:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 4Jaa

Kiertomäntäpuhaltimet

kiertomäntäpuhallin

Y-Laite myy Dresser DMD Roots  ja Perdo Gil -kiertomäntäpuhaltimia. Y-Laitteella on oma puhallinpaketti, joka räätälöidään käyttökohteen vaatimusten mukaisesti.

Dresser DMD Roots on kiertomäntäpuhaltimien keksijä ja edelleen maailman suurin puhaltimien valmistaja. Valmistusohjelmaan kuuluu laaja valikoima eri käyttötarkoituksiin soveltuvia malleja. Pääasiallinen valmistusmaa on USA ja markkinointi ympäri maailman.

Puhaltimet voidaan toimittaa joko irrallisina tai käyttökohteen mukaisina paketteina, jolloin varusteina on kiertomäntäpuhaltimen lisäksi esim. imusuodatin, varolaitteet, sähkömoottori, hihnavälitys, äänenvaimentimet, asennusalusta ja liitosyhteet. Puhaltimet ja paketit voidaan varustaa joko yli- tai alipainekäyttöä varten. Puhallinpakettiin voidaan liittää myös halutun vaatimustason mukainen melusuoja.

Valmistamme suunnittelemamme puhallipaketit asiakkaan tarpeiden mukaan  Suomessa, joten toiveenne voidaan ottaa joustavasti huomioon ja toimitusajat pysyvät kohtuullisina.

Lue lisää:

Ota yhteyttä ja kysy lisää!