Nikulankatu 2 15700 Lahti | Puh. 010 470 8001

Y-LAITE

Kysy - Me vastaamme!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Y-Laite / Teoteam
Nikulankatu 2
15700 Lahti

Y-tunnus: 0641394-9
Puh: +358104708001

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Y-Laite / Teoteam:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 0Jaa

ProMinent Delta

prominent delta
  • Jatkuva tai jaksottainen annostus 
  • Ohjelmoitava imu- ja paineiskun kesto

Kiinteä syötönohjaus optoGuard havaitsee tukkeutuneet annostuspisteet, rikkoutuneet annostuslinjat sekä annostuspäähän juuttuneet ilma- tai kaasukuplat.

  • Iskunpituus säädettävissä portaattomasti välillä 0-100 % (suositeltu väli 30-100 %)
  • Annostuspään materiaali joko PVDF ja haponkestävä teräs
  • Patentoitu karkea/hienoilmaus
  • Kalvonrikkoontumisen havaitseminen ja ilmoitus siitä
  • Pumpun tuottomäärän säätö näppäimistöllä ja näkymä näytöllä valittavissa l/h tai iskua/min
  • Suuri valaistu graafinen näyttö
  • Ulkoiset ohjausmahdollisuudet jännitevapaan kontaktin kautta valinaisella impulssitaajuuden korottajalla/alentajalla
  • Valinnainen ulkoinen ohjaus standardi 0/4-20 mA-signaalilla
  • PROFIBUS- (tai CANopen-liitäntämahdollisuus
  • 14-vuorokauden ajastin optiona ajasta tai annostustapahtumasta riippuvaiseen annostukseen
  • Liitäntä kaksitasokytkimelle
  • 3 LED-näyttöä toiminta-, varoitus- ja häiriöviesteille selkokielisinä
ProMinent Delta

Ota yhteyttä ja kysy lisää!