Nikulankatu 2 15700 Lahti | Puh. 010 470 8001

Y-LAITE

Kysy - Me vastaamme!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Y-Laite / Teoteam
Nikulankatu 2
15700 Lahti

Y-tunnus: 0641394-9
Puh: +358104708001

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Y-Laite / Teoteam:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 0Jaa

Elmacron-mittalaitteet

pH/ Redox/ ºC malli 1000TR

redox 1000tr

1000TR on nykyaikainen mikroprosessoripohjainen lähetinsarja, jolla voidaan mitata pH-arvo joko manuaalisella tai automaattisella lämpötilankompensoinnilla, Redox mV, Redox % tai lämpötila.

Instrumentin ulkonäkö on selkeä ja yksinkertainen. Suuren, nelimerkkisen LED-näytön ansiosta luettavuus on erittäin hyvä. Nämä yhdistettynä ohjelman valodiodinäyttöön ja neljään suureen toimintonäppäimeen tekevät mittarista hyvin helppokäyttöisen.

Kaikki kytkennät 1000TR:ään tehdään erillisessä kytkentätilassa olevaan riviliittimeen.

1000TR:ssä on eristetty mittaustulokseen verrannollinen ulostuloviesti 0/4...20 mA liitettäväksi esim. säätölaitteeseen, valvontatietokoneeseen, piirturiin tai muuhun valvontalaitteeseen.

Valmistaja: Elmacron Ab, Norrköping, Ruotsi

pH/Redox malli 1005RE

redox 1005re

1005RE-sarjassa on mittalaitteet pH:n, Redox mV ja Redox % mittausta varten.

1005RE:ssä on käyttäjäystävällinen muotoilu, manuaalinen/automaattinen lämpötilan kompensointi (pH-malli), PI-säädin ohjelmoitavin reletoiminnoin, hälytysulostulo säädettävällä viiveellä ja eristetty lähtöviesti 0/4 – 20 mA.

Säätimessä on 4 vapaasti aseteltavaa raja-arvorelettä, joista 2 on yhdistetty hälytysreleeseen.

Laitteen muotoilu on selkeä ja yksinkertainen.

Suurten LED-näyttöjen ansiosta luettavuus on erittäin hyvä. Nämä yhdistettynä ohjelman valodiodiosoitukseen ja neljään suureen toimintonäppäimeen tekevät mittarista käyttäjäystävällisen.

1005RE on valmis kenttäasennukseen, kotelo on roiskevesitiivis ja lujitemuovivahvisteinen, kansi on läpinäkyvä.

Valmistaja: Elmacron AB, Norrköping, Ruotsi