Nikulankatu 2 15700 Lahti | Puh. 010 470 8001

Y-LAITE

Hae sivustolta klikkaamalla suurennuslasia. APUA!    

ELI UKK - USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET
Toimialamme on laaja. Tarjoamme ammattilaislaitteita, varaosia, huoltoja, kemikaaleja, suunnittelupalveluja ja asennuksia mm. vedenkäsittelylaitoksille, kylpylöille, uimahalleille ja erilaisille prosessiteollisuuden laitoksille. 

Tässä on joitakin yleisimpiä kysymyksiä, mihin meiltä kysytään apua."Pitääkö minun tietää, mikä hajonneen laitteen nimi on, tai mikä osa siitä on rikki?"


Ei, sinun ei tarvitse tietää tarkalleen, mikä on vikana tai minkälainen osa pitäisi tilata. Me selvitämme asian. Voit vaikka lähettää kuvan laitteesta, tai mahdollisen tuotekoodin, asiantuntijamme avulla ongelma ratkeaa. "Mistä tiedän, minkälainen laite sopii juuri tähän käyttötarkoitukseen?"


Voit kysyä meiltä, mikä olisi juuri sinulle sopiva ratkaisu. Varmistamme sen, että saat oikean tuotteen sopivalla hinnalla. Kysy rohkeasti!"Viimeisimmästä huollosta on kyllä jo aikaa. Kukahan sen huollon tekisi?"


Me huollamme laitteesi ja samalla tarkistamme, että sinulla on kaikki tarvittava toiminnan turvalliseen ja keskeytyksettömään jatkamiseen."Olemme suunnittelemassa koko vedenkäsittelylinjaston uudistamista. Mistä saisimme suunnittelun, tuotteet, asennuksen ja huoltopalvelun helposti?"


Räätälöimme palvelumme ja tuotteemme juuri sinulle sopivaksi. Teemme tarvittaessa koko paketin; suunnittelut, automaatiot ja asennukset. Tämän lisäksi huoltopalvelumme on saatavilla myös asennuksen jälkeen. Suunnitellaan juuri teille sopiva kokonaisuus!"Miten tämän nestemäisten näytteiden ottamisen ja analysoinnin saisi tehtyä helpommaksi?"


Hyvä kysymys. Meiltä saa näytteenottimia erilaisiin tarkoituksiin, niillä saadaan helpotettua ja tehostettua tätä työtä. Meiltä saa niiden lisäksi laboratoriolaitteita ja kemikaaleja, mittareita ja reagensseja. Kannattaa soittaa ja kysyä, minkälainen ratkaisu teille saataisiin."Saakohan Y-Laitteelta juuri tällaista tuotetta?"


Valikoimamme on niin laaja, että kaikki tuotteet eivät mahdu esille verkkosivuillemme. Saamme kyllä tilattua sinulle vaikka tuulimittarin laitoksen katolle. Soita ja kysy!"Kalibrointi? Pitääkö näitä pH-mittareita kalibroida?"

Mittarit kannattaa tosiaankin kalibroida, jotta mittaustulokset ovat luotettavia ja vertailukelpoisia. Meiltä saa tarvittavat puskuriliuokset pH-mittareidenkin kalibrointiin. Tarvittaessa voimme myös tehdä sen puolestanne. APU ON LÄHELLÄ, SOITA: 010 470 8001