Nikulankatu 2 15700 Lahti | Puh. 010 470 8001

Y-LAITE

Hae sivustolta klikkaamalla suurennuslasia.

Kysy - Me vastaamme!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Y-Laite / Teoteam
Nikulankatu 2
15700 Lahti

Y-tunnus: 0641394-9
Puh: +358104708001

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Y-Laite / Teoteam:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 0Jaa

Laboratorioiden testauslaitteet ja HACH-tuotteet

DR 3900

Valikoimissamme on laadukkaita HACH-testauslaitteistoja monipuolisiin käyttökohteisiin. Kannattaa tiedustella juuri teidän tarpeisiinne sopivaa laitekokonaisuutta. Meiltä saa sekä kenttäkäyttöön tarkoitetut taskukolorimetrit, että jokaiseen laboratorioon sopivat tehopakkaukset, joilla saa mitattua ja analysoitua erilaisten nesteiden arvoja ja ominaisuuksia luotettavasti ja tarkasti.

Kannattaa myös tutustua laajaan laboratoriovälineiden valikoimaamme

Kauttamme saa tilattua paljon muutakin nestemäisten tuotteiden analysointiin ja mittavälineisiin liittyvää, joten tiedustele asiantuntijaltamme, jos saisitte keskitettyä kaikki siihen liittyvät hankintanne kustannustehokkaasti meille.

Ota yhteyttä ja kysy lisää, tai tutustu tuotteisiin paremmin!

Soita, kysy lisää: 010 470 8001