Hae sivustolta klikkaamalla suurennuslasia.

Kysy - Me vastaamme!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Y-Laite / Teoteam
Nikulankatu 2
15700 Lahti

Y-tunnus: 0641394-9
Puh: +358104708001

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Y-Laite / Teoteam:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Kemikaalien annostelujärjestelmät

annostusjärjestelmät

Kemikaalien annostelujärjestelmistä löytyvät sopivat mallit esimerkiksi vesilaitosten veden laadun parantamiseen ja prosessiteollisuudessa käytettävien kemikaalien ja lisäaineiden annosteluun. 


Käyttökohteita voivat olla syövyttävyyden poisto alkaloimalla, juomaveden desinfiointiaineen annostelu, jäteveden flokkausaineden annostelu, erilaisten nestemäisten kemikaalien annostelu esimerkiksi paperi- ja muoviteollisuudessa, tai galvanointiprosesseissa. 


Annostelupumppuja on erilaisia, mm. magneettitoimisia kalvoannostelupumppuja, moottorikäyttöisiä kalvoannostelupumppuja ja letkuannostelupumppuja. Näistä löytyy sopiva ratkaisu laboratorioiden pieniin annostelumääriin, teollisuuden suuriin annostelutarpeisiin ja kaikkeen muuhunkin tarkkaan ja tehokkaaseen annosteluun siltä väliltä. 


Laitteisto räätälöidään aina asiakkaan käyttökohteen tarpeiden mukaan ja varustetaan tarvittavilla annostus- ja valvontajärjestelmillä.


Meidän edustamamme tuotemerkit ovat ProMinent, Sera ja Milton.


ProMinent annostelupumput


Ota yhteyttä ja kysy lisää.

Soita: 010 470 8001