Nikulankatu 2 15700 Lahti | Puh. 010 470 8001

Y-LAITE

Hae sivustolta klikkaamalla suurennuslasia.

Kysy - Me vastaamme!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Y-Laite / Teoteam
Nikulankatu 2
15700 Lahti

Y-tunnus: 0641394-9
Puh: +358104708001

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Y-Laite / Teoteam:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 0Jaa

Optoseven FSA-CT1000 nesteanalysaattori

Automaattinen nesteanalysaattori Optoseven FSA-CT1000

Suomalainen Optoseven on uusin edustamamme tuotemerkki. FSA-CT1000 UV COD ja sameus analysaattorilla saadaan luotettavia mittaustuloksiaprosessien valvontaan ja säätöön. Paremmalla prosessinhallinnalla saavutetaan tehokkuutta, kustannussäästöjä ja kaiken kaikkiaan ympäristöystävällisemmin toimivia prosesseja.


Analysaattorin reagenssivapaa optinen mittaustapa yhdistettynä automaattiseen kemialliseen
puhdistukseen, nollakalibrointiin ja itsediagnostiikkaan takaa ryömimättömän mittaustuloksen vaativimmissakin olosuhteissa. Näyte analysoidaan automaattisesti analysaattorin sisällä olevassa mittauskammiossa, jolloin testaus tapahtuu luotettavasti vertailukelpoisissa ja tunnetuissa olosuhteissa. Näytettä ottavan rakenteen ansiosta yhdellä analysaattorilla voidaan mitata saman aikaisesti useista prosessipisteistä tai -linjoista.

Säännöllisen automaattisen puhdistuksen avulla estetään järjestelmän likaantuminen ja poistetaan perinteisten mittalaitteiden hidas ja henkilöstöä työllistävä manuaalinen puhdistus- ja huoltotyö.


Tehokkuutta, kustannussäästöjä ja ympäristöystävällisyyttä


Jatkuvatoimisen Optoseven FSA-CT1000 analysaattorin laaja mittausalue mahdollistaa sen, että satunnaiset ja hetkelliset poikkeamat huomataan heti, joten niihin voidaan reagoida välittömästi. Mittausjärjestelmä voidaan kytkeä laitosautomaatioon tarpeiden mukaisesti joko kenttäväylän tai perinteisten analogisten signaalien kautta.

Nesteiden jatkuva ja luotettava mittaus on mahdollista jätevedenkäsittelyprosessin kaikissa vaiheissa. Erityisen merkittävää on se, että Optoseven FSA-CT1000 -analysaattorin analyysitulosten avulla prosessia voidaan säätää jo jätevedenpuhdistusprosessin aikaisemmassa vaiheessa. Kustannussäästöjä ja ympäristöhyötyjä saadaan, kun voidaan ennakoida ja annostella tarkasti prosessiin käytettävä energiankulutus ja tarvittavien kemikaalien määrä.

Eri teollisuudenalojen käyttöön Optoseven FSA-CT1000 -analysaattori tuo kiinnostavia kustannushyötyjä. Prosessiin johdettavan veden pitoisuuksia voidaan mitata jatkuvasti ja reaaliajassa. Tämä mahdollistaa, että joissakin käyttökohteissa voidaan ottaa käyttöön jo
prosessissa ollutta vettä kiertotalousperiaatteen mukaisesti. Näin toimien myös syntyvän kalliin jäteveden määrä vähenee.


Yhdellä nesteanalysaattorilla saa otettua ja analysoitua nestenäytteitä useammasta kohdasta. Laitteeseen on mahdollista laittaa optiona jopa neljä näytteenottolinjaa. Nestettä pystytään siis analysoimaan useammasta eri prosessin vaiheesta tai eri linjastoista yhdellä ja samalla laitteella. Tämä tuo selkeitä hyötyjä taloudellisesti ja ajallisesti.


Optoseven FSA-CT1000:n avulla tehostetaan toimintaa, luodaan kustannussäästöjä energiaa, kemikaaleja ja puhdasta vettä säästämällä, sekä vähentämällä jätevesien muodostumista. Samalla pidetään entistäkin parempaa huolta ympäristöstä.



Optoseven FSA-CT1000 tekniset tiedot:

  • UV absorbanssin mittaus: 254 nm (tai muu valittava aallonpituus)
    • Mittausväli: 0-300 [1/m] (COD-mittaus korrelaatioarvolla)
    • Mittaustulosten toistettavuus: 0.1 [1/m]
  • Sameusmittaus: 850 nm nephelometrisellä sironnalla
    • Mittausalue: 0-1000 [NTU]
    • Mittaustulosten toistettavuus: 0,05 [NTU]
  • Mittausarvojen poikkeama: 0, korjaantuu automaattisesti
  • Mittausvälin aika: Vapaasti asetettavissa jatkuvasta mittaamisesta 1 kertaan vuorokaudessa (tyypillisesti 30min välein)
  • Data protokollat: MMC-tallennus, analogiset ulostulot: 4-20mA vapaasti säädettävillä alueilla, Profinet, muut kenttäväylät optiona
  • Näytteenottolinjan maksimipituus: 20m (optiona muut pituudet)
  • Näytteenottolinjan maksimi nostokorkeus: 5m
  • Näytteen virtaus: < 100ml/min
  • Pumpun käyttöikä: > 2 vuotta normaalikäytössä
  • Valonlähteen käyttöikä: >10 vuotta normaalikäytössä
  • Käyttölämpötila: 5-40 °C (lämmitetty sääsuojakaappi optiona)
  • Mitat: 600 x 300 x 155 mm (korkeus x leveys x syvyys)
  • Paino: 20 kg
  • IP-luokitus: IP55
  • Näytteeseen kosketuksissa olevat materiaalit: PFA teflon, kvartsilasi, SS316 ruostumaton teräs, novoprene
  • Käyttöjännite: 24VDC
  • Virrankulutus: max. 35W
  • Virtalähde: 110-240VAC 1,7Amax
  • Painepuhdistusaine: Vesi tai ilma (2-8 bar)
  • Kemiallinen puhdistusaine: NaOH (5%), tai muu prosessiin sopiva aine
  • Puhdistusaineen kulutus: ~1l/kk, riippuu käyttökohteesta
  • Nollakalibrointilinja: 1 kpl
  • Näytelinja: 1 kpl (optio yhteensä neljään)
  • Vertailuliuoslinja: 0 kpl (optio yhteensä neljään)
  • CE-hyväksytty

Valmistaja on suomalainen Optoseven Oy

Ota yhteyttä ja tee tilaus, tai kysy lisätietoja!

Soita: 010 470 8001