Nikulankatu 2 15700 Lahti | Puh. 010 470 8001

Y-LAITE

Hae sivustolta klikkaamalla suurennuslasia.

Kysy - Me vastaamme!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Y-Laite / Teoteam
Nikulankatu 2
15700 Lahti

Y-tunnus: 0641394-9
Puh: +358104708001

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Y-Laite / Teoteam:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 1Jaa

Laboratoriovälineet ja kemikaalit

Y-Laitteesta hankit kätevästi kerralla mm. vesihuoltolaitoksissa, laadunvalvonnassa ja laboratorioissa tarvittavat luotettavat mittalaitteet, tarkkailu- ja hoitovälineet, sekä kemikaalit (mm. reagenssit, puskuriliuokset, alumiinisulfaatit). Saat halutessasi myös tarvitsemasi tuotekokonaisuuden helposti jo valmiiksi pakattuna! Esimerkiksi käytössänne olevat testisetit, suodatinpaperit, mitta-astiat tai muut juuri teillä käytettävät tuotteet juuri teille koottuna valmiina settinä.

Meillä on laaja valikoima eri valmistajien tuotteita, esimerkiksi korkealaatuiset WTW-, HACH- ja ProMinent-tuotteet. Kysy lisää, tässä on joitakin esimerkkejä tuotteistamme:

Mittalasit ja muut laboratoriostiat

  • Mittalasit, dekantterilasit, mittakannut, näyteastiat ja muut laboratorioastiat

Imhoff-kartiot ja teline

  • Kirkkaasta muovista valmistetut Imhoff-kartiot kiintoainelaskeuman määritykseen

Lämpömittarit

  • Kemialliset lämpömittarit vedelle ja ilmalle, myös teräsanturilla varustettuja malleja puolikiinteille näytteille (esim. elintarviketeollisuuden lämpömittarit)
Näytteenottokannu varrella
  • Näytteenottokannu PVC-putkivarrella, mahdollisuus eripituisiin varsiin
Areometrit
  • Yleismallin ominaispainomittarit ja oma malli ferrolle/lipeälle
Kannettavat pH-mittarit
Kannettavat happimittarit
Kannettavat yhdistelmämittarit
Komparaattorit
  • Komparaattorit eri suureille, erilaisin menetelmin (värivertailukiekko, kuutio, tippamenetelmät)
Kolorimetrit
  • HACH-taskukolorimetrit ja kannettavat spektrofotometrit helposti mukaan eri kohteisiin
Reagenssit
  • Esimitatut HACH-reagenssit erilaisille menetelmille, myös muut tavanomaiset laboratoriokemikaalit saatavilla heti varastostamme
Puskuriliuokset
  • Eriarvoiset pH-puskuriliuokset ja yleisimmät standardiliuokset mittareiden kalibrointiin saatavilla heti varastostamme
Automaattiset näytteenottimet
  • Automaattiset näytteenottimet erilaisten nesteiden näytteenottoon, vaihtoehtoina mm. Elmacron ja UFA.

Kemikaalit

  • PAX-14
  • PIX-105
  • natriumhypokloriitti 10%
  • natriumhydroxidi 50%
  • suolahappo 30-34%
  • alumiinisulfaatti
  • allaskloori
  • leväntuhoaine 


Ota yhteyttä ja kysy lisää, tässä oli osa tarjoamistamme tuotteista. Tiesithän, että meiltä saat tilattua myös juuri sinulle sopivat tuotekokonaisuudet valmiiksi koottuna settinä!

Soita: 010 470 8001