Nikulankatu 2 15700 Lahti | Puh. 010 470 8001

Y-LAITE

Kysy - Me vastaamme!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Y-Laite / Teoteam
Nikulankatu 2
15700 Lahti

Y-tunnus: 0641394-9
Puh: +358104708001

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Y-Laite / Teoteam:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 0Jaa

Elmacron-näytteenottimet



Tekniset tiedot:
näytteenottolaite
  • kaikki veden kanssa kosketuksissa olevat osat ruostumatonta materiaalia
  • näyteastia lasia, helppo pitää puhtaana
  • läpinäkyvä kansi, josta voi seurata laitteen toimintaa ledien avulla
  • laskija onnistuneille näytteille, helppo kontrolloida
  • näytteenottotiheys säädettävissä välille 1...36 näytettä / tunti
  • ohjausmahdollisuudet:
  1. käsin
  2. sisäisellä kellolla
  3. virtaama (mA-viesti ja näytteenottotiheyden säätö)
  4. jännitteetön pulssi
  5. pituus 5 ms … 5 s
  • näytteen koko helposti säädettävissä välillä 20-250 ml
  • mitat: 372 x 302 x 175 mm, paino n. 8,5 kg 
  • sähköliitäntä 230 V 50 Hz, Shuko-liitäntäjohto n. 2 m
  • imukorkeus max. 6 m
  • häiriötapauksessa punainen LED osoittaa häiriökohdan ja näytölle tulee virheilmoitus
  • vetävä hälytysrele, läpivientipistoke ja kaapeli 2 m hälytyksen siirtoa varten
  • kehitetty yhteistyössä Ruotsin vesiviranomaisten kanssa

valmistaja ruotsalainen Elmacron AB

CE-merkitty

Ota yhteyttä ja tee tilaus tai kysy lisää!