Nikulankatu 2 15700 Lahti | Puh. 010 470 8001

Y-LAITE

Hae sivustolta klikkaamalla suurennuslasia.

Kysy - Me vastaamme!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Y-Laite / Teoteam
Nikulankatu 2
15700 Lahti

Y-tunnus: 0641394-9
Puh: +358104708001

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Y-Laite / Teoteam:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 0Jaa

WTW:n kannettavat pH-mittarit pH 3110 / pH3310

WTW:n luotettavat kannettavat ja vettä kestävät mittarit ammattimaiseen kenttäkäyttöön. Kaikilla WTW:n pH-mittareilla voidaan mitata myös lämpötilaa ja erillisellä ORP-elektrodilla myös redox-potentiaalia (mV). Yhdellä patteripaketilla saadaan jopa 2500 tunnin jatkuva käyttöaika tehokkaaseen työskentelyyn. 

WTW pH 3110 mittari WTW pH 3310 mittari


WTW pH 3110 mittari perus- ja rutiinikäyttöön

3110 on pH-mittareiden muistiton perusmalli. Sitä on helppo ja yksinkertainen käyttää, joten se soveltuu esimerkiksi opetustarkoituksiin. Mittarissa on iso ja selkeä nestekidenäyttö ja integroitu ajastin. Rakenteeltaan 3110 on täysin vedenpitävä ja siinä on iskunkestävä kuori.

WTW pH 3310 mittari ammattimaisiin kenttämittauksiin

Vedenpitävässä pH 3310:ssa on 200 manuaalista muistipaikkaa ja 5000 automaattisesti tallentavaa muistipaikkaa. Mittarissa on kehittyneet tiedonsiirtomahdollisuudet täysin vesitiiviin mini-USB -liitännän kautta. 

pH 3310:ssa on taustavalaistu graafinen nestekidenäyttö, joten tuloksen lukeminen onnistuu heikommassakin valossa. CMC -toiminto (jatkuva mittauksen ohjaus) helpottaa mittausta ja auttaa saavuttamaan parhaan mahdollisen mittaustuloksen. Tässä on erinomainen mittari , dokumentointia ja tiedonsiirtoa vaativaan kenttäkäyttöön

Ota yhteyttä ja kysy lisää, tai tee tilaus!


Soita: 010 470 8001