Nikulankatu 2 15700 Lahti | Puh. 010 470 8001

Y-LAITE

Hae sivustolta klikkaamalla suurennuslasia.

Kysy - Me vastaamme!

Kirjoita teksti tähän

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Y-Laite / Teoteam
Nikulankatu 2
15700 Lahti

Y-tunnus: 0641394-9
Puh: +358104708001

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Y-Laite / Teoteam:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 0Jaa

Räätälöidyt YL-puhallinpaketit

Y-Laitteen oma täydellinen kiertomäntäpuhallinpaketti, joka räätälöidään käyttökohteen vaatimusten mukaisesti. Puhaltimet voidaan mitoittaa matalille pyörintänopeuksille, joka lisää kompressorin käyttöikää merkittävästi. Tämä vaikuttaa myös siihen, että laitteen äänenvoimakkuus ei nouse tarpeettomasti, kun kierrosnopeudet pysyvät maltillisina.

Käyttökohteen melutason madaltamiseen on kiinnitetty muutenkin huomiota tehokkaalla äänenvaimennuksella. Laitteessa on sekä imu- että painepuolen äänenvaimennus. 

Kiertomäntäpuhaltimen ilman tuotto voidaan mitoittaa käyttökohteen tarpeiden mukaisesti, välille 16 - 4000 m3/h. 

Laitekokonaisuus suunnitellaan aina yksilöllisesti ja kootaan Suomessa jokaisen käyttökohteen tarpeiden mukaisesti. Kiertomäntäpuhallinpakettien asennukset, varaosat ja huoltopalvelut saatte jatkossakin suoraan meidän kauttamme.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Soita: 010 470 8001