Nikulankatu 2 15700 Lahti | Puh. 010 470 8001

Y-LAITE

Hae sivustolta klikkaamalla suurennuslasia.

Kysy - Me vastaamme!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Y-Laite / Teoteam
Nikulankatu 2
15700 Lahti

Y-tunnus: 0641394-9
Puh: +358104708001

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Y-Laite / Teoteam:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 3Jaa

Mittaus ja valvonta

Säännöllisillä mittausrutiineilla ja tarkoilla mittausvälineillä saatte valvottua prosessin tehokasta toimintaa ja varmistatte korkean laadun, ylläpitämällä standardien mukaista laadunvalvontaa. 


Mittaustulosten seurannalla saatte myös pidettyä laitteiston toimintavarmana ja minimoitte mahdollisten äkillisten häiriötilanteiden, laiterikkojen ja käyttökatkosten synnyn kustannustehokkaasti. 


Mitattujen arvojen muutoksista voi toisinaan päätellä myös lähestyvän huollon tarpeen ja pääsette suorittamaan toimenpiteet hallitusti ja suunnitellusti, aikaa ja rahaa säästäen. Yllättävät toimintakatkokset ja rikkoutuneet laitteet tulevat kalliiksi. Nämä ylimääräiset kustannukset olisivat usein vältettävissä, jos häiriöstä johtuvat pienetkin muutokset tarkkailtavassa nesteessä huomattaisiin riittävän ajoissa.


Y-Laite toimittaa kaikki puhdas- ja jätevesilaitoksissa tarvittavat tarkat ja luotettavat kannettavat ja kiinteästi asennettavat mittaus- ja analyysilaitteet. Mittavälineet soveltuvat myös muidenkin nestemäisten näytteiden ottamiseen ja analysointiin, esimerkiksi paperitehtaalle, maalaamolle, tai elintarviketeollisuuteen.


Ammattitaitoinen automaatioryhmämme suunnittelee ja toimittaa myös laitoksessa tarvittavan kaukovalvonnan, automaation ja ohjaukset.

Luonnollisesti kaikki laitteet voidaan toimittaa asennettuna ja huollotkin saa meidän kauttamme!

Ota yhteyttä ja kysy lisää. Huomaathan, että valikoimamme on niin laaja, etteivät kaikki tuotteet mahdu sivuillemme. 

Mittaus- ja valvontalaitteet:


- pH ja Redox -mittaus

- happimittaus

- kloorimittaus

- johtokykymittaus 



Näytteenottimet:


Meiltä saat myös näytteenottimia nestemäisten näytteiden tarkkaan ja ajastettuun keräämiseen analysointia varten. Tutustu valikoimaamme tästä: näytteenottimet.



Soita: 010 470 8001