Nikulankatu 2 15700 Lahti | Puh. 010 470 8001

Y-LAITE

Hae sivustolta klikkaamalla suurennuslasia.

Kysy - Me vastaamme!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Y-Laite / Teoteam
Nikulankatu 2
15700 Lahti

Y-tunnus: 0641394-9
Puh: +358104708001

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Y-Laite / Teoteam:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 0Jaa

Näytteenottimet

Y-Laite toimittaa eri valmistajien automaattisia näytteenottimia. Automaattinen näytteenotin helpottaa ja tehostaa nesteiden laadunvalvontaa ja erilaisten aineiden pitoisuuksien tarkkailua. Näytteet otetaan automaattisesti ja tarkasti ennakkoon suunnitellun aikataulun mukaisesti, näytteet ovat aina saman suuruisia ja näytteenottoprosessi tapahtuu hygieenisesti ja siististi niin, että näytteen sekaan ei pääse ylimääräisiä aineita.  

Tällä tavalla huolehditaan siitä, että analysoitavien näytteiden tulokset ovat keskenään vertailukelpoisia, eikä joukkoon tule poikkeamia itse näytteenottoprosessista johtuen.

Omaa maahantuontiamme edustaa ruotsalaisen Elmacron Ab:n valmistama VA/V3. Elmacron VA/V3 on pienikokoinen, monipuolisilla ohjausmahdollisuuksilla varustettu näytteenotin useisiin eri käyttötarkoituksiin. Katso lisätietoja Elmacron-näytteenottimista.

Toinen valikoimissamme oleva näytteenotinmalli on kotimainen, miltei legendaarisen maineen saavuttanut UFA 400, joka on järeä ja huippuluotettava näytteenotin vaativiinkin sovellutuksiin. Valmistamme UFA 400 näytteenottimet itse, joten toimitukset ja huollot käyvät nopeasti. Katso lisätietoja automaattisesta UFA 400 -näytteenottimesta

Ota yhteyttä ja kysy lisää, mikäli heräsi kysyttävää!

Soita: 010 470 8001