Nikulankatu 2 15700 Lahti | Puh. 010 470 8001

Y-LAITE

Hae sivustolta klikkaamalla suurennuslasia.

Kysy - Me vastaamme!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Y-Laite / Teoteam
Nikulankatu 2
15700 Lahti

Y-tunnus: 0641394-9
Puh: +358104708001

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Y-Laite / Teoteam:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 0Jaa

Automaattinen UFA-400 näytteenotin

UFA 400 UFA 400 näytteenotin

UFA-400 näytteenotin on omaa tuotantoamme. Toimintaperiaatteen ja materiaalivalintojen ansiosta näyte saa sisältää myös suuria kiinteitä partikkeleita ja syövyttäviä aineita. Näytteen tilavuus on helposti aseteltavissa välille 20-500 ml. Näytteenottoa on mahdollista ohjata sisäisellä kellolla, ulkoisella ohjauksella (pulssi tai mA-viesti) tai käsin.

Kaikki ohjaustoiminnot on keskitetty yhteen irrotettavaan moduuliin, tiiviiseen muovikoteloon saranoidun ja läpinäkyvän kannen alle. Näytekammio tyhjennysventtiileineen on irrotettavissa huoltoa ja puhdistusta varten ilman työkaluja. Läpinäkyvä näytekammio ja suuri tarkkailuikkuna helpottavat toiminnan seuraamista. 

Automaattisen näytteenottamisen helppous

UFA-400 näytteenottimella on helppo ottaa näytteitä kaikenlaisista nestemäisistä aineista. Näytteenoton ajastaminen ja näytteen tilavuus on säädettävissä käyttökohteen tarpeen mukaisesti.  Automaattisella näytteenottimella pystytytte ottamaan näytteet analysoitavaksi kustannustehokkaasti, tarkasti, hygieenisesti ja luotettavasti.

Kotimaisen näytteenottimen huolto ja varaosapalvelut toimivat kauttamme helposti ja nopeasti. UFA-400 näytteenottimen toimitusaika on nopea, niitä löytyy tavallisesti suoraan varastostamme.

Tekniset tiedot:

  • verkkoliitäntä 230V / 50 Hz, 100 VA
  • näytteenottoväli säädettävissä sisäisellä kellolla 2 - 10000 min, tai ohjaus sulkeutuvalla kosketintiedolla, tai 4 - 20 mA virtaviestillä, näytteenoton käynnistys onnistuu myös käsin painonapilla
  • toimintahäiriön ilmaiseva hälytysrele
  • suurin imukorkeus n. 5 m
  • imuputken suurin suositeltava pituus n. 10 m
  • näytteen koko aseteltavissa n. 20 - 500 ml
  • ruostumaton muovinen tyhjennysventtiili
  • käyttölämpötila 0 - + 50 °C, ei saa jäätyä
  • kotelointi IP65, paino 14 kg

Toimitukseen sisältyy: 

  • näytteenotin UFA-400
  • suomenkielinen käyttöopas
  • kiinnitystarvikepussi sis. 4 kpl
  • kiinnityskorvakkeita ruuveineen
  • käyräimuputki
  • imuputken liitäntäletku 10 cm
  • imu- ja poistoputket 10 m

CE-merkitty

Valmistaja: Y-Laite / Teoteam Oy

Ota yhteyttä ja tee tilaus jo tänään!

Soita, kysy lisää: 010 470 8001