Nikulankatu 2 15700 Lahti | Puh. 010 470 8001

Y-LAITE

Hae sivustolta klikkaamalla suurennuslasia.

Kysy - Me vastaamme!

Kirjoita teksti tähän

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Y-Laite / Teoteam
Nikulankatu 2
15700 Lahti

Y-tunnus: 0641394-9
Puh: +358104708001

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Y-Laite / Teoteam:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 0Jaa

Kiertomäntäpuhaltimen toimintaperiaate

Kiertomäntäpuhaltimen toiminnan mahdollistavan paine-eron saavat aikaan sylinteri ja kaksi samansuuntaista kiertomäntää. Männät voivat olla kaksi- tai 3-lohkoisia ja ne pyörivät vastakkaisiin suuntiin. Kiertomännät eivät kosketa toisiinsa tai sylinteriin, vaan niiden väliin jää hyvin pieni ilmarako. Kiertomäntien ja sylinterin välinen tilavuus muuttuu mäntien pyöriessä ja kaasu siirtyy siten eteenpäin 4 tai 6 sykäystä akselin kierrosta kohden. Pienimmillään tilavuus on imu- ja ulospuhallusaukkojen kohdalla. Imupuolella tämä saa aikaan kaasun virtaamisen puhaltimeen ja poistopuolella pakottaa kaasun ulos. Puhaltimen siirtämä kaasumäärä riippuu kierrosnopeudesta ja jonkin verran myös paine-erosta imu- ja paineaukon välillä.

Kiertomäntäpuhaltimen tuottoa ei saa säätää virtausta rajoittamalla esim. sulkuventtiilillä tai liian korkealla paineella, sillä silloin kaasu pakotetaan virtaamaan hyvin pienistä ilmaraoista ja seurauksena on hyvin nopea ylikuumeneminen ja puhaltimen vioittuminen. Myös liian alhainen kierrosnopeus aiheuttaa ylikuumenemisen. 

Toimintaperiaatteesta johtuen ne ovat erittäin hygieenisiä ja turvallisia, sillä siirrettävään kaasuun ei tule puhaltimesta öljyä tai muita epäpuhtauksia. Sen takia ne soveltuvat myös esimerkiksi elintarviketeollisuuden kuljetuslinjastoille.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Soita: 010 470 8001