Nikulankatu 2 15700 Lahti | Puh. 010 470 8001

Y-LAITE

Kysy - Me vastaamme!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Y-Laite / Teoteam
Nikulankatu 2
15700 Lahti

Y-tunnus: 0641394-9
Puh: +358104708001

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Y-Laite / Teoteam:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 0Jaa

Dresser DMD-Roots 

Dresser DMD-roots

Dresser DMD-Roots on maailman suurin kiertomäntäpuhaltimien valmistaja, jolla on monipuolinen mallivalikoima erilaisiin käyttökohteisiin. Puhaltimien tuotekehityksessä käytetään hyväksi jatkuvaa tutkimusta, eri puolilla maailmaa yli 100 vuoden aikana saatuja kokemuksia ja uusinta valmistustekniikkaa. Valmistajalla on maailmanlaajuinen myynti- ja huoltoverkosto.

Universal RAI

Imutilavuuksille 15...4000 3/h ja max. paine-eroille 500...1000 mbar kehitetty mallisarja Universal RAI soveltuu sekä yli- että alipainekäyttöön. Universal RAI-mallisarjaa valmistetaan sekä eurooppalaisella että amerikkalaisella mitoituksella. Metrinen mitoitusjärjestelmä tunnistetaan mallimerkinnässä kirjaimella "M".

Universal RAI-mallisarjan merkittävämpiä etuja ovat mm:

  • kattava mallivalikoima eri käyttökohteiden vaatimusten mukaan
  • kestävä ja kokeiltu rakenne
  • lyhyet toimitusajat 
  • kilpailukykyiset hinnat
  • järjestetetty huolto- ja varaosapalvelu

Ota yhteyttä ja kysy lisää!