Nikulankatu 2 15700 Lahti | Puh. 010 470 8001

Y-LAITE

Hae sivustolta klikkaamalla suurennuslasia.

Kysy - Me vastaamme!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Y-Laite / Teoteam
Nikulankatu 2
15700 Lahti

Y-tunnus: 0641394-9
Puh: +358104708001

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Y-Laite / Teoteam:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 0Jaa

Magneettitoiminen kalvoannostelupumppu ProMinent Beta®

prominent Beta

Beta®:n tuottoalue on 0,74 - 32 l/h ja painealue 25 - 2 bar.

Beta®:ssa on nerokas modulirakenne. Pumpuissa on vain muutama keskenään vuorovaikutuksessa oleva komponentti, kaksi eritehoista käyttölaitetta sekä kahdeksan erilaista annostupäätä. Tehokas rakenne minimoi tarvittavien varaosien määrän.

Käyttötilaa ilmaisevat "liikennevalot" kertovat yhdellä silmäyksellä annostelupumpun toimintatilan ja sisäänrakennettu kaapelivian tunnistusjärjestelmä estää tarpeettoman ohjauksen.

Beta® on turvallinen valinta vedenkäsittelyyn ja moniin teollisuuden prosesseihin. Vankkarakenteinen kotelointi, käytännössä huoltovapaa käyttö ja laaja käyttöjännitealue tarkoittavat sitä, että näitä monipuolisia pumppuja voidaan käyttää luotettavasti ja pitkäkestoisesti.

ProMinent Beta®, tekniset tiedot

  • Ulkoinen ohjaus potentiaalittomien koskettimien kautta impulssin korotus- ja alennustoiminnolla mukauttamiseksi olemassa oleviin signaaligeneraattoreihin 64:1 - 1:64
  • Valinnainen ulkoinen ohjaus 0/4 – 20 mA:n ja potentiaalittomien kontaktien kautta, joissa impulssialennus ja -korotus 32:1 - 1:32
  • Iskuntaajuuden säätö 10 %:n välein asteikolla 10 - 100 % vastaa 18 - 180 iskua/min
  • Portaaton iskunpituuden säätö välillä 0 - 100 % (suositus 30 - 100 %)
  • Liitäntä 2-portaiseen tasokytkimeen
  • Laaja-alainen liitäntäjännite 100 – 230 V, 50/60 Hz
  • Valinnainen relemoduuli, asennettavissa helposti ja turvallisesti myös jälkiasennuksena
  • Pienjännitemalli 12 - 24 V DC
prominent Beta

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Soita: 010 470 8001