Nikulankatu 2 15700 Lahti | Puh. 010 470 8001

Y-LAITE

Hae sivustolta klikkaamalla suurennuslasia.

Kysy - Me vastaamme!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Y-Laite / Teoteam
Nikulankatu 2
15700 Lahti

Y-tunnus: 0641394-9
Puh: +358104708001

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Y-Laite / Teoteam:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 0Jaa

ProMinent DULCO flex Control - DFYa letkuannostelupumput

ProMinent DULCO flex Control - DFYa letkuannostelupumppu


ProMinent DULCO flex Control - DFYa letkuannostelupumpun annostusmäärä on 5,5 ml/h - 410 l/h vastapaineen ollessa enintään 8 bar.


Tämä älykäs, helppokäyttöinen, tarkka ja luotettava uuden sukupolven letkuannostelupumppu annostelee voimakkaastikin kaasuuntuvia, viskoosisia, hiovia, leikkausherkkiä tai voimakkaita kemiallisia aineita. Letkujen materiaalivaihtoehtoja on runsaasti, joten DFYa-pumppua voidaan käyttää monipuolisesti useiden kemikaalien annostelussa. 


Venttiilitön DULCO flex Control DFYa -letkuannostelupumppu on käyttäjäystävällinen ja tehokas. Letkut ovat kestäviä, tehokkaita ja pitkäikäisiä, lisäksi pumpussa on samanlainen helppo ohjattu letkun vaihto, kuin pienemmässä DFXa -mallissa.


Pumppua on mahdollista ohjata kontakti- tai panosohjauksella, manuaalisesti, analogisesti tai BUS-väylän avulla.  DULCO flex Control - DFYa letkuannostelupumppu on IoT -yhteensopiva. 



ProMinent DULCO flex Control - DFYa, tekniset tiedot:

  • Valaistu 3 tuuman LC-näyttö ja joka puolelta näkyvät 3 LED-merkkivaloa käyttö-, varoitus- ja virheilmoituksia varten
  • Säädettävä annostusmäärä välillä 5,5 l/h - 410 l/h
  • Panos-käyttötapa enintään 999,9 l/käynnistysimpulssi
  • Liitäntä 2-portaiseen tasokytkimeen
  • Valinnainen relemoduuli, jossa 1 x vaihtokosketin, 230 V – 8 A
  • Valinnainen relemoduuli, jossa 2 x päälle, 24 V – 100 mA
  • DULCOnneX-yhteensopiva
  • Kiertosuunta voidaan kääntää


Ota yhteyttä ja kysy lisää!