Nikulankatu 2 15700 Lahti | Puh. 010 470 8001

Y-LAITE

Hae sivustolta klikkaamalla suurennuslasia.

Kysy - Me vastaamme!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Y-Laite / Teoteam
Nikulankatu 2
15700 Lahti

Y-tunnus: 0641394-9
Puh: +358104708001

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Y-Laite / Teoteam:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 0Jaa

ProMinent Sigma ja Sigma X -sarjojen moottorikäyttöiset kalvoannostelupumput

Sigma/ 1, Sigma/ 2 ja Sigma/ 3 -kalvoannostelupumppujen sarja muodostaa kattavan sähkömoottorikäyttöisen pumppuvalikoiman. Pumput toimivat keskenään samalla periaatteella niin ohjausjärjestelmiensä kuin huoltotarpeidensakin osalta.


Sigma -pumppu on turvallinen valinta patentoidun monikerroksisen turvakalvon ja optisen ilmaisimen ansiosta. Ilmaisin on saatavilla myös sähköisenä.


Sigmojen tuottoalue on laaja, välillä 17 l/h – 1030 l/h, painealueen ollessa 16 - 4 bar.



Sigma X -kalvoannostelupumput

ProMinent Sigma X -kalvoannostelupumput


Kaikkia Sigma-annostelupumppuja on saatavilla edellä esiteltyinä perustyyppeinä, joihin ei kuulu elektronista ohjausjärjestelmää sekä mikroprosessoriohjattuina Sigma X -malleina, jotka mukautuvat nopeasti ja luotettavasti muuttuviin annostustarpeisiin. 

Moottorikäyttöisten Sigma-pumppujen tuotesarjan ohjausmallin pumput S1Cb/S2Cb/S3Cb sisältävät älykkäitä ominaisuuksia, jotka tarjoavat erinomaista käyttömukavuutta, turvallisuutta ja tehokkuutta käyttäjälle. Pumppusarjaan kuuluu irrotettava käyttöyksikkö ja automaattinen ylipainekatkaisin standardina. Säädettävät annostusprofiilit takaavat ihanteelliset annostustulokset.


Kaikissa malleissa on samanlainen manuaalinen ohjaus, Sigma X -malleissa on lisäksi mahdollisuus ulkoiseen ohjaukseen 0/4 –20 mA analogiaviestillä, potentialivapailla impulsseilla tai pumpun omalla Pause-toiminnolla.

Sigma X -mallit voidaan myös varustaa Profibus-kenttäväyläliitännällä, mahdollistaen näin keskitetyn prosessinohjauksen ja -valvonnan.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!