Nikulankatu 2 15700 Lahti | Puh. 010 470 8001

Y-LAITE

Hae sivustolta klikkaamalla suurennuslasia.

Kysy - Me vastaamme!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Y-Laite / Teoteam
Nikulankatu 2
15700 Lahti

Y-tunnus: 0641394-9
Puh: +358104708001

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Y-Laite / Teoteam:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 0Jaa

ProMinent Vario C moottorikäyttöiset kalvoannostelupumput

ProMinent Vario C moottorikäyttöinen kalvoannostelupumppu

ProMinent Vario C:n tuottoalue on välillä 8 - 76 l/h, painealueen ollessa 10 - 4 bar.


Vario C on moottorikäyttöinen kalvoannostelupumppu, jossa on 4 vaihteistotyyppiä, 2 annostuspääkokoa ja 2 annostuspäämateriaalia. Moottorivaihtoehtoina ovat joko kiertovirtavakiomoottori tai yksivaiheinen vaihtovirtamoottori. Pumpun syöttömäärä on säädettävissä iskunpituuden kautta itselukittuvalla kääntönupilla 1 %:n välein.


ProMinent Vario C on luotettava peruspumppu, joka mahdollistaa erinomaisen prosessin laadun kemikaalien perusannostustehtävissä jatkuvassa annostelussa. Pumpussa on hyvä imuteho, sen annostusisku on pehmeä ja itse annostus on vakaa ja tarkka. 


ProMinent Vario C, tekniset tiedot:

  • Iskunpituus: 3 mm
  • Iskunpituuden säätöalue: 0 - 100 %
  • Iskunpituuden säätö: manuaalisesti itselukittuvalla kääntönupilla
  • Annostuksen toistettavuus määrätyissä olosuhteissa ja oikealla asennuksella parempi kuin ±2 % iskunpituuden säätöalueella 30 - 100 %
  • Aineeseen kosketuksissa olevat materiaalit: PP, PVC, PVDF, haponkestävä teräs 1.4571/1.4404
  • DEVELOPAN®-kalvo (yksinkertainen kalvo PTFE-pinnoitteella)
  • Moottorivaihtoehdot: kiertovirtamoottori (0,07 KW, 230/400 V, 50/60 Hz) tai yksivaiheinen vaihtovirtamoottori (0,06 kW, 230 V 50 Hz tai 115 V 60 Hz)
  • Kotelointiluokka: IP 55
  • Lasikuituvahvisteinen muovikotelo
  • Kaikki moottorikäyttöiset kalvoannostelupumput on varustettava asennuksessa turvateknisistä syistä soveltuvilla ylivirtauslaitteilla.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!