Nikulankatu 2 15700 Lahti | Puh. 010 470 8001

Y-LAITE

Hae sivustolta klikkaamalla suurennuslasia.

Kysy - Me vastaamme!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Y-Laite / Teoteam
Nikulankatu 2
15700 Lahti

Y-tunnus: 0641394-9
Puh: +358104708001

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Y-Laite / Teoteam:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 0Jaa

Magneettitoiminen kalvoannostelupumppu ProMinent gamma/ X

ProMinent gamma/ X magneettitoiminen kalvoannostelupumppu

Magneettitoimisen kalvoannostelupumpun gamma/ X:n tuottoalue on 2,3 - 45 l/h ja painealue 25 - 2 bar. 

Koneistettu magneettiohjaus tekee tästä annostelupumpusta pitkäikäisen ja turvallisen käyttää, sillä se mittaa vastapaineen ja suojaa laitteistoa mahdolliselta ylikuormitukselta. Koska gamma/ X mittaa ja näyttää paineen ilman erillistä paineanturia, rakenteessa ei ole ylimääräisiä tiivistyskohtia ja annosteltavien kemikaalien lähellä ei ole sähköisiä rakenteita. 

Annosteluteho saadaan asetettua helposti l/h-arvona ja gamma/ X annostelupumppu sopii jatkuvaan pienien määrien annosteluun säädeltävän magneettikäytön ansiosta. Kemikaaleja voidaan annostella noin 1ml/h määristä alkaen. 

ProMinent gamma/ X, tekniset tiedot:

  • Valaistu LC-näyttö ja joka puolelta näkyvät 3 LED-merkkivaloa käyttö-, varoitus- ja virheilmoituksia varten
  • Kerroin ulkoisessa kontaktiohjauksessa 99:1 - 1:99
  • Panos-käyttö enintään 99 999 iskulla/käynnistysimpulssi
  • Iskuntaajuuden säätö 1 isku/h -välein asteikolla 1 – 12 000 iskua/h
  • Elektroninen portaaton iskunpituuden säätö välillä 1 - 100 % (suositus: 30 - 100 %).
  • Liitäntä 2-portaiseen tasokytkimeen
  • Käytettävissä ovat materiaaliyhdistelmät PP, PVDF, akryylilasi, PTFE ja haponkestävä teräs
  • Erityiset annostuspääversiot kaasuuntuville ja suuriviskoosisille aineille
  • Kotelointiluokka IP 66 tai NEMA 4X indoor/sisätilat
  • Valinnainen 4-20 mA -lähtö iskupituuden ja iskutaajuuden etäsiirtoa varten
  • Yleisverkko-osa 100 - 230 V, 50/60 Hz
  • Valinnainen relemoduuli 230 V, asennettavissa helposti ja turvallisesti
  • Valinnainen yhdistelmärele 24 V, asennettavissa helposti ja turvallisesti


Ota yhteyttä ja kysy lisää!