Nikulankatu 2 15700 Lahti | Puh. 010 470 8001

Y-LAITE

Hae sivustolta klikkaamalla suurennuslasia.

Kysy - Me vastaamme!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Y-Laite / Teoteam
Nikulankatu 2
15700 Lahti

Y-tunnus: 0641394-9
Puh: +358104708001

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Y-Laite / Teoteam:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 0Jaa

ProMinent DULCO flex Control - DFXa letkuannostelupumput

ProMinent DULCO flex Control DFXa letkuannostelupumppu


ProMinent DULCO flex Control - DFXa letkuannostelupumpun annostusmäärä on 10 ml/h - 30 l/h vastapaineen ollessa enintään 7 bar.


Tämä helppokäyttöinen ja luotettava letkuannostelupumppu annostelee voimakkaastikin kaasuuntuvia, viskoosisia, hiovia, leikkausherkkiä tai voimakkaita kemiallisia aineita ja se sopii viskositeeteille 200.000 mPas saakka. Letkut ovat kestäviä, tehokkaita ja pitkäikäisiä, lisäksi niiden vaihtaminen on helppoa ja nopeaa. 


Pumppua on mahdollista ohjata esimerkiksi analogisella 0/4-20 mA -signaalilla, kontaktiohjauksella, ajastimella tai prosessinohjausjärjestelmän avulla.  DULCO flex Control - DFXa letkuannostelupumppu on myös IoT -yhteensopiva. 



ProMinent DULCO flex Control - DFXa, tekniset tiedot:

  • Valaistu 3 tuuman LC-näyttö ja joka puolelta näkyvät 3 LED-merkkivaloa käyttö-, varoitus- ja virheilmoituksia varten
  • Säädettävä annostusmäärä välillä 30 l/h - 10 ml/h
  • Liitäntä 2-portaiseen tasokytkimeen tai jatkuvaan täyttötason mittaukseen
  • 3 vapaasti konfiguroitavaa lisätuloa ja lähtöä yhteen porttiin
  • Valinnainen relemoduuli, jossa 1 x vaihtokosketin, 230 V – 8 A
  • Valinnainen relemoduuli, jossa 2 x päälle, 24 V – 100 mA
  • Pumppu on saatavana FDA-versiona
  • DULCOnneX-yhteensopiva
  • Liitäntä prosessinohjausjärjestelmiin väyläliitännöillä, kuten PROFIBUS®, Profinet tai
  • CAN-väylä
  • CIP-yhteensopiva järjestelmä
  • Vastakkaisvirtaus mahdollinen


Ota yhteyttä ja kysy lisää!