Nikulankatu 2 15700 Lahti | Puh. 010 470 8001

Y-LAITE

Hae sivustolta klikkaamalla suurennuslasia.

Kysy - Me vastaamme!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Y-Laite / Teoteam
Nikulankatu 2
15700 Lahti

Y-tunnus: 0641394-9
Puh: +358104708001

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Y-Laite / Teoteam:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 0Jaa

Magneettitoiminen kalvoannostelupumppu ProMinent gamma/ XL

ProMinent gamma/ XL magneettitoiminen kalvoannostelupumppu

Magneettitoimisen kalvoannostelupumpun gamma/ XL:n tuottoalue on 8 - 80 l/h ja painealue 25 - 2 bar. 

Koneistettu magneettiohjaus tekee tästä annostelupumpusta pitkäikäisen ja turvallisen käyttää, sillä se mittaa vastapaineen ja suojaa laitteistoa mahdolliselta ylikuormitukselta. Koska gamma/ XL:ssä on integroitu paineanturi, rakenteessa ei ole ylimääräisiä tiivistyskohtia ja annosteltavien kemikaalien lähellä ei ole sähköisiä rakenteita. 

Annosteluteho saadaan asetettua helposti l/h-arvona tai gph-arvona. Säätöalue on 1:40.000.

Mahdolliset virhetilanteet saadaan analysoitua ja korjattua nopeasti, sillä gamma/ XL:ssä on integroitu lokikirja, johon kirjaantuu 300 viimeisintä tapahtumaa. 

ProMinent gamma/ XL, tekniset tiedot:

  • Valaistu 3 tuuman LC-näyttö ja joka puolelta näkyvät 3 LED-merkkivaloa käyttö-, varoitus- ja virheilmoituksia varten
  • Ei-automaattikäytössä iskutaajuuden säätö välillä 1 isku/h – 12000 iskua/h, Iskunpituuden elektroninen portaaton säätö välillä 0 - 100 %, suositus 30 – 100 %
  • Kerroin ulkoisessa kontaktiohjauksessa 99:1 - 1:99
  • Panos-käyttötapa enintään 99,99 l tai 99 999 iskulla/käynnistysimpulssi
  • Liitäntä 2-portaiseen tasokytkimeen
  • 3 lisäliitäntää, kytkettävissä digitaalisina tuloina tai lähtöinä
  • Valinnainen 0/4 - 20 mA -lähtö iskupituuden, iskutaajuuden ja virheilmoitusten etäsiirtoa varten
  • Valinnainen relemoduuli, jossa 1 x vaihtokosketin, 230 V – 8 A
  • Valinnainen relemoduuli, jossa 2 x päälle, 24 V – 100 mA


Ota yhteyttä ja kysy lisää!